štvrtok 25. októbra 2012

Úžasný gastronomický zážitok v hoteli Galanta

 V jeden slnečný októbrový deň sme mali možnosť ochutnať kulinárske výtvory v maličkom, no veľmi vkusnom hotelíku s výstižným názvom - Hotel Galanta. Zúčastnili sme sa tu (aj s mojou polovičkou) krásnej, komornej, rodinnej oslavy nádherných 80-ich a 75-ich narodenín.
Jedlá boli tak skvelé, že som mala čo robiť, aby som sa na ne rovno po naservírovaní nevrhla, no premohla som sa a stihla som ich zachytiť aspoň na jednej, dvoch fotkách. Musím sa však priznať, že v momente, keď predomňa položili nádherne naservírovaný tanier s morčacou roládou plnenou bylinkami, podávanou na ratatouile, úplne som zabudla na dokumentáciu a s chuťou som sa pustila do konzumácie. Takže bez hlavného chodu, ale predsa...


Predjedlo - Foie gras na jablkách s brusnicovou omáčkou


Dezert - Cheesecake s jahodovou omáčkou


Na záver môžem snáď iba dodať, že ak niekedy pôjdete okolo tohoto milého hotelíku, určite sa zastavte a ochutnajte aspoň niečo z ich naozaj chutných, lákavých a luxusných jedál

4 komentáre:

  1. vyzerá to úžasne...všetko by som ochutnala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy si také spolu uvaríme (možno upečieme ked sa nebude dariť :-D )

      Odstrániť
    2. alebo tam rovno pôjdeme na dezert :D

      Odstrániť
    3. Radšej :-D. To bude najistejšie :-)

      Odstrániť