Jedlá boli tak skvelé, že som mala čo robiť, aby som sa na ne rovno po naservírovaní nevrhla, no premohla som sa a stihla som ich zachytiť aspoň na jednej, dvoch fotkách. Musím sa však priznať, že v momente, keď predomňa položili nádherne naservírovaný tanier s morčacou roládou plnenou bylinkami, podávanou na ratatouile, úplne som zabudla na dokumentáciu a s chuťou som sa pustila do konzumácie. Takže bez hlavného chodu, ale predsa...
Predjedlo - Foie gras na jablkách s brusnicovou omáčkou
Dezert - Cheesecake s jahodovou omáčkou
Na záver môžem snáď iba dodať, že ak niekedy pôjdete okolo tohoto milého hotelíku, určite sa zastavte a ochutnajte aspoň niečo z ich naozaj chutných, lákavých a luxusných jedál
vyzerá to úžasne...všetko by som ochutnala :)
OdpovedaťOdstrániťNiekedy si také spolu uvaríme (možno upečieme ked sa nebude dariť :-D )
Odstrániťalebo tam rovno pôjdeme na dezert :D
OdstrániťRadšej :-D. To bude najistejšie :-)
Odstrániť